Gereksinim sahibi öğrencilere eğitim takviyesi veriliyor

Ethereum

New member
2022-2023 yeni eğitim öğretim yılında istekli kimi yayınevlerinin de takviyeleriyle tüm ülke genelindeki birinci ve ortaöğretim ile liseli öğrencilerine yönelik eğitim bursu, yardımcı ders kitabı ve kıyafet dağıtımında bulunuluyor.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZA HİZMET İÇİN BURADAYIZ

Ahde Vefa Platformu ve Güzellik Bulaşıcıdır oluşumları biroldukca vilayette yüzbinlerce kitap seti ve milyonlarca adet tekli kitap dağıtımı gerçekleştirdi. Yardımlardan binlerce öğrenci istifade etti diyen Platform Lideri Nuran Kırlak:” Toplum olarak en büyük eksikliklerden biri de kitap okumak değil, yanlışsız kitabı okuyabilmektir.” vurgusunda bulundu.

Kırlak,”Sistemsel yahut ferdi olarak, tamamlayıcı yahut destekleyici manada yaşanan eksiklikler niçiniyle kitap okuyamayan yahut kıyafeti olmayan bir öğrencimiz bile kalmasın. Geleceğimizi İnşa Edecek olan yavrularımıza hizmet için buradayız. Bu hizmetlere devam ediyoruz. Muhtaçlık sahibi tüm öğrencilerimiz ve ailelerimiz bizlere ulaşabilir. Kendilerine eğitim dayanağı ve yardım hizmetini vermekten onur duyarız.” Bu minvalde takviyelerini esirgemeyen Düzgünlük Bulaşıcıdır Oluşumunun Kurucu Gönüllüsü Harun Ceylan, siyasi danışmanımız Taner Akkuş, İş insanı Arda Erdal Şıla ve tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” diyerek kelamlarını tamamladı.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER VE ÖĞRENCİLER BİZLERE ULAŞABİLİR

İyilik Bulaşıcıdır Oluşumunun Kurucusu Harun Ceylan: ”İyilik Bulaşıcıdır gönüllüleri olarak biz de istiyoruz ki, muhtaçlık sahibi hiç bir öğrencimiz ve ailemiz mağduriyet yaşamasın. Genel manada tespit ettiğimiz tüm dul, yetim ve gereksinim sahibi ailelerimizin gereksinimlerini gidermeye yönelik destekleyici hizmetlere köprü görevi görmeye çaba ediyoruz. Ailelerin ve çocuklarının muhtaçlık talebine nazaran fatura, erzak ve temel gereksinimleri ile bir arada kira konusunda da kendilerine istekli olarak yardımcı olmak isteyen hayırseverlerle buluşturuyoruz.” Dedi.

Ceylan, “İyilik Bulaşıcıdır” diyoruz, zira;’ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak hedefiyle gerek iş adamı, gerekse de etrafımızdaki tüm hassas hayırseverlere ilettiğimiz vakit hassasiyet göstererek kelam konusu gereksinimleri gidermeye yardımcı oluyor ve bu biçimdece etrafımıza güzellik bulaştırıyoruz.’ Bu vesileyle uygunluk gayeli yaptığımız tüm programlarımız da takviyelerini esirgemeyen Ahde Vefa Platformu Lideri Nuran Kırlak ile Siyasi Danışmanımız Taner Akkuş başta olmak üzere, Ülkemizin önde gelen STK’lar da yönetici Cengiz Aslan, iş adamı Murat Polat, Mehmet Akdoğan, Yunus Dehşetler, Arda Erdal Şıla, iş bayanı Berrak Çüles ve tüm hayırsever dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bize ulaşmak isteyen tüm gereksinim sahipleri, 0 546 774 43 45 numaralı Whatsapp uygulaması üzerinden taleplerini bizlere iletebilir” vurgusunda bulunarak kelamlarını noktaladı.