Kim çıldırır, Fabio dalar

Leila

Global Mod
Global Mod
Ormanda gece nöbeti çok sıkıcı olabiliyor. Oturursun, ateşe bakarsın, sessiz kalırsın ki koruduğun kişiler sabaha kadar huzur içinde uyuyabilsin. Önceki gece Anya Elsner, David Odonkor'un alevi birlikte yönetirken kendisine ikisi arasında “daha fazlası” olabileceğini ima edeceğini ummuştu. Ancak David ona sadece ucuz ev işleri tüyoları vermekle yetindi ve Anya buna sessizce katlandı. Bu sefer Kim Virginia ve Mike Heiter ateşin yanında oturuyorlardı. İkisi arasında zaten “daha fazlası” vardı ve gösteri turundan önce bu konuda zaten çok fazla konuşma vardı.

RTL/dpa - ATTENTION: Only for editorial use in connection with reporting on the program and only with full mention of the above credits +++ dpa-Bildfunk +++" src="https://www.Haberler/resizer/QE1XYFHoGLvFlj4wVj3nvF_Igig=/508x286/filters:quality(70):format(webp)/cloudfront-eu-central-1.images.arcpublishing.com/madsack/6ESJRF3Z2JBYRIXJVBDPZJO4FE.jpeg" width="508" height="286"/>
Büyük genel bakış

Yayın tarihleri, adaylar ve daha fazlası – “Ben Bir Ünlüyüm – Çıkarın Beni Buradan!” dizisinin 17. sezonuyla ilgili tüm bilgileri bir araya getirdik. Burada.

Mike güvenlik görevlisine “Temas kurduk” diyor. Ama hiçbir duygusu yoktu. Kim ise Mike'ın bir ilişki arzusunu açıkça hatırlıyor. Daha sonra onu yalan söylemekle ve onu acı verici bir şekilde terk etmekle suçluyor. Ve birilerinin yakında bu iki gece nöbetini birbirlerine parlak kütükler fırlatmadan önce korumak isteyip isteyemeyeceği merak ediliyor.

Eski sevgiliniz (birlikte ne kadar zaman geçirdikten sonra aslında eski sevgilinizden bahsediyorsunuz?) gerçekten Mike'ın işini bitirmek için mi burada? İddia ettiği gibi “kötü” mü? Kim'in onu suçladığı gibi “tanıştığım en kötü adam” gerçekten “parasız”, “saç dökülmesi” ve “penisi küçük” mü? Yoksa bunların hepsi tamamen saçmalık mı? Anya, “Kim'e bunların hiçbiriyle ilgilenmediğimi söylemekten korkuyorum” diye itiraf ediyor. İzleyici olarak “İyi Zamanlar, Kötü Zamanlar”ın en kötü zamanlarında, tam da ormanda olduğunuzu hissediyorsunuz.

İzleyici utançla dolu: Kim Virginia ve Mike Heiter birlikte nöbet tuttuğunda işler tamamen bel altına gidiyor.

İzleyici utançla dolu: Kim Virginia ve Mike Heiter birlikte nöbet tuttuğunda işler tamamen bel altına gidiyor.

© Kaynak: RTL

Erkekler ve kil karıştırıcısındaki stresli insanlar arasında konuşulan konu: Bugün Kim'in günü

Altıncı gün aslında Kim'in günü. Kendisi, Mike ve “GZSZ” yıldızı Felix von Jascheroff'un sabah tuvaleti sırasında sohbet konusu oluyor. İki adam kadınların öfkesi konusunda hemfikirdir. Felix partnerine mesafesini korumasını tavsiye ediyor. Kim'den uzak dursa iyi olur (ki bu küçük stresli bölgede pek mümkün olmayacaktır). Posta ilişkileri danışmanı, “Yüzleşmeden kendinizi kurtarın” diyor, “bu kesinlikle eğlenceli değil.”

Bu şimdiye kadar burada sahip olduğumuz en fazla hayvan. 140.000 ve daha fazlası.
Sonja Zietlow,

“Ben bir ünlüyüm – Beni Buradan Çıkarın!” Programının sunucusu

İkincisi aynı zamanda günün orman testi için de geçerlidir. Kim ve Anya, bir kamyona monte edilmiş, görünür telden dönen bir tambur olan “Bähtonmixer” adı verilen, her ikisinin de bağlı olduğu ve on bir soruyu sırayla yanıtlamaları gereken bir yere gitmek zorundalar. Başlangıçta onlara 30.000 hamamböceği katılıyor.

“Das Supertalent” programının beş jüri üyesinin şimdi bunları listelemesi gerekiyor; klasik bir orkestradan beş nefesli çalgı (diğer şeylerin yanı sıra armonikadan da bahsediliyor), Oliver Pocher'in önde gelen dört eski kız arkadaşı – onlar yemek kurtlarından bahsederken , et artıkları, yeşil karıncalar ve 30.000 hamamböceği daha sular altında kalacak. Sonja Zietlow, sonunda “140.000 ve daha fazla” hayvan olduğunu bildiriyor; kampta daha önce hiç bu kadar fazla hayvan olmamıştı.

Orman testi “Bahton karıştırıcı: Anya Elsner dönen bir tamburun içine binlerce hamamböceği yağdırılıyor.

Orman testi “Bahton karıştırıcı: Anya Elsner dönen bir tamburun içine binlerce hamamböceği yağdırılıyor.

Orman testi “Bähtonmixer”: Anya Elsner, dönen bir tamburun içinde binlerce hamamböceği yağmuruna tutuluyor.

Önceki gün ormandaki telefon kulübesindeki bir örümcek yüzünden histeriye giren Anya, görünüşe göre altı bacaklı yaratıklar (tamam) ile sekiz bacaklı yaratıklar (tamam değil) arasında ayrım yapıyor ve gizli nesne dönüşünde de benzer bir sakinlik seviyesini koruyor. gece nöbeti sırasında yaptı. Kim ise “iğrenç” bir ses çıkarıyor (“Bunun kötü olduğunu düşünüyorum”). İlk başta duyabildiğiniz tek şey sızlanma ve ağlamadır, daha sonra çığlıklara dönüşür. Dokuzuncu soruda tiz bir haykırış: “Ben bir yıldızım – çıkarın beni buradan!” Bu, o ana kadar kazandığınız üç yıldızın kaybolduğu anlamına gelir; yani altıncı günde bile yalnızca pirinç ve fasulyeden oluşan kötü bir ruh hali menüsü vardır.

Çamaşır makinesinde eğlence, çamaşır ipinde ciddi

Anya, “çamaşır makinesinde” ağzına bir hamamböceği düşmesine rağmen “Bundan keyif aldım” diyor. Öte yandan Kim eğlenceden uzak görünüyor. “Savaştım” diyor. Ama kampta yüzler uzuyor. Daha sonra Lucy Diakovska tarafından çamaşır ipinde bencillikle suçlanan Anya'nınki de şöyle: “Külotumu senin külotunun üzerine koymadım.” Sanık kendini savunuyor. Açlık sinirlerinizi gerginleştirir. Daha sonra Mike da Leyla'ya güzel gözlerle bakıyor. Bu, Kim'in gözünde savaşa neden oluyor. saatinde. Stren. Cinsiyet.

En az üç gündür tanıdıklarını iddia eden orman kampı meraklıları var ve Şubat ayının başında orman kralı veya kraliçesi olarak sıra dışı yiyecekler ve görevlerle dolu yeşil dünyayı terk edecekler. Ancak bu satırların yazarı için kazananın kim olduğu hâlâ bir sır. Elbette favorileriniz var; daha güzel olanları. Ve başlangıçta sempatinizi esirgediğiniz insanlar – yüceltilenler, seks konuşanlar, ağlayan bebekler.

Yayın Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları – her ay yenileniyor.

Bu, elbette, bu diziye, Doris Day ve Rock Hudson'la birlikte 1950'lerin komedi hayranlarının biraz sıkıcı ahlakıyla yaklaştığınız anlamına geliyor. Ağlayan bebeklerden bahsetmişken: Anya'nın beşinci günde örümcek çığlıkları kesinlikle anlaşılırdı. Yani araknofobikten araknofobiye: Örümcekler uzaydan geliyor, yaratıklar hareketlerinde (yavaş, hızlı, zıplayarak) tamamen yabancı görünüyorlar. Ve bu şey, Büyükbaba Willi'nin odun kulübesindeki zorlukla katlanılabilen hasatçıdan çok daha büyüktü. Sonunda favorime isim vermeli miyim? İyi. Yani: Fabio Knez.

Fabio tek kelimeyle muhteşem; bir yorgan ve takım oyuncusu

5. gündeki programı hatırlıyoruz. Bir zamanlar altı yaşında bir çocuktu, geceleri yabancı bir odada idrar yapma isteğiyle saatler geçiriyor ve kapıyı bulamıyordu. Leyla, başarısız klostrofobi testini toplanan personele travma yoluyla açıklamak istedi. Televizyon karşısında gülseniz mi ağlasanız mı bilemiyordunuz. Ama affedici Fabio, kolunu Leyla'nın omuzlarına dolamış ve onu teselli etmişti. Her zaman yaptığı gibi. Fabio bu gösterinin Tarzanı, orman beyefendisi, takım oyuncusu ve topluluk oluşturucusu.

Hazine avı “Alfabe çorbası: Fabio ve Heinz, çamurlu bir havuzdan soruları ve mektupları çıkararak bir bulmacayı çözmek zorundalar.  Fabio yüzüyor, dalıyor ve balık tutuyor; Heinz ise karada bu görevi üstleniyor.

Hazine avı “Alfabe çorbası: Fabio ve Heinz, çamurlu bir havuzdan soruları ve mektupları çıkararak bir bulmacayı çözmek zorundalar.  Fabio yüzüyor, dalıyor ve balık tutuyor; Heinz ise karada bu görevi üstleniyor.

Hazine avı “mektup çorbası”: Fabio ve Heinz, çamurlu bir havuzdan soruları ve mektupları çıkararak bir bulmacayı çözmek zorundadır. Fabio yüzüyor, dalıyor ve balık tutuyor; Heinz ise karadaki görevi üstleniyor.

6. günde Fabio, Heinz Hoenig ile birlikte çamur havuzunda hazine avına çıkar. Ve cömert olan, ormandaki büyükbabanın göletin kenarında mola vermesine izin verirken, o da korkusuzca kayalıklara dalıyor ve sorular soruyor ve dev bir bulmacayı çözmek için su üzerinde yüzen harfleri yakalıyor. Büyükannenin bulmaca sözlüğü olmadan bu o kadar da kolay değil. Hayır, Sidney Avustralya'nın başkenti değil. Koala – K – o – u – … nasıl yazılır? Ve şair prens Goethe ormanda “h” harfini kaybediyor. Çünkü isim sadece kutucuklara sığıyor.

Sonunda ikisi zaman sınırına karşı kaybeder ama bu ikilinin moralini bozmaz: Fack ju, Goete! – zaten doğru çözüm Kafka olurdu. Tanrıya şükür, Heinz okuldayken Pisa çalışmaları yoktu. Geçici Avustralyalıların çoğu, şaşırtıcı bir eğitim eksikliğini defalarca ortaya koyuyor.

Kamp kurallarının 80 ihlali: Sigara içenler cezalandırılacak

Ekip lideri olarak Fabio, grubun bazı kamp kurallarını 80'den fazla (!) fazla ihlal etmesi nedeniyle günlük sigara tayınının iptal edileceğini duyurmak gibi zor bir görevle karşı karşıya kalır – Kim'in kirpik fırçası kaçakçılığı yapması gibi (bir “XL kuralı”) ihlal” diye gülümsüyor). – “Bir sonraki duyuruya kadar iptal edildi”. Mike, dumanı toplamanın “haksız” olduğunu, çünkü yalnızca sigara içenlerin cezalandırılacağını düşünüyor. Sarah Kern “Zor” diyor.

Daha önce tüm yiyenleri cezalandıran Kim, bunun “ciğerlerimize iyi geldiğini” düşünüyor. “Teşekkür ederim orman kampı!” sonra diyor. 7. güne yetecek kadar patlayıcı var. Perşembe günü kamp patlayacak mı? Fikrim yok. Ben sadece bir izleyiciyim ve artık bu işin dışında dur.

Bu arada yedinci günde Felix, Tim ve Kim'in orman testine girmesi gerekiyor.