13 Mart 2025'te konu ve konuklar

Leila

Global Mod
Global Mod
Haftada bir kez, Maybrit Illner ve toplumdan, siyaset ve iş dünyasından konukları ZDF'de aynı adı taşıyan mevcut siyasi ve sosyal meseleleri ele alıyor. Burada yayın saatleri ile bir sonraki sayının konukları ve konuları hakkında bilgi bulacaksınız.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

“Maybrit Illner”: 13 Mart'ta Konu ve Konuklar

İyi borçlar, kötü borçlar

Merz kumar oynadı mı?

Birlik ve SPD arasındaki keşifler sona erdi. Koalisyon müzakereleri Perşembe günü başlamalıdır. Temel, borç dolu iki milyar paket ve CDU lideri Friedrich Merz tarafından 180 derecelik bir dönüş. Kasım, altyapı için devasa yeni borcun ve borç freninden savunma harcamalarının gayri safi yurtiçi hasılanın yüzde 1'inin üzerinde nasıl tasarlanması gerektiği tamamen belirsizdir.

Bununla birlikte, açıktır: Birlik ve SPD, eski Federal'daki yasalardaki değişikliklere karar verebilmek için Yeşillere ihtiyaç duyar. Bu tavizsiz işe yarayacak mı? Kısa sürede hala pazarlık edilebilir mi? Sadece muhalefet değil, aynı zamanda ekonomik uzmanlar ve avukatlar planlar hakkında büyük şüpheler kaydetti.

Maybrit Illner bunu Perşembe akşamı tartışıyor:

• Carsten Linnemann, CDU – Genel Sekreter
  • Franziska Brantner, B'90/Yeşiller – Parti Lideri
  • Moritz Schularick – “Kiel Dünya Ekonomisi Enstitüsü”
  • Eva Quadbeck -editör -in -chief “Editoryal Ağ Almanya”
  • Gabor Steingart – “The Pioneer” in editörü
“Maybrit Illner” Times: Yeni bir baskı ne zaman çalışır?

ZDF, Perşembe günleri düzenli olarak “Maybrit Illner” baskısı yayıyor. Program planlamasına bağlı olarak, yayın genellikle 22:15 ile 22.30 arasındadır. Program genellikle bir saat sürer. Program değişiklikleri ve farklı yayın süreleri mümkündür. Mevcut sorunun tekrarlanması genellikle çalışır Foenix İlk yayından sonra Cuma günü, yayın başlangıcı saat 16: 00'da

Canlı akışta “Maybrit Illner”

Ücretsiz TV'deki yayına paralel olarak, yeni bir “Maybrit Illner” bölümü ZDF medya kütüphanesinde canlı bir akış olarak görülebilir. Orada, mevcut program da zamanında görüntülenebilir, bu nedenle başlangıçta dakik bir anahtarı açmanız gerekmez.

“Maybrit Illner” ın eski baskıları, ilk yayınlarından birkaç ay sonra medya kütüphanesinde hala mevcut.

Maybrit Illner kim?

Maybrit Illner bir Alman televizyon sunucusu, gazeteci ve yazardır.

Maybrit Illner bir Alman televizyon sunucusu, gazeteci ve yazardır.

Kaynak: ZDF/Christian Schoppe

Maybrit Illner bir Alman televizyon sunucusu, gazeteci ve yazardır. 12 Ocak 1965'te Doğu Berlin'de doğdu. Illner, Doğu Berlin'in Friedrichsain bölgesindeki genişletilmiş Friedrich Engels Okulu'na katıldı ve 1983 yılında liseden mezun oldu.

Maybrit Illner'in gazetecilik eğitimi, 1983'ten 1984'e kadar GDR televizyonunun spor yayın ekibinde tamamladığı bir stajyerle klasik olarak başladı. 1984'ten 1988'e kadar Leipzig'deki Karl Marx Üniversitesi'nde gazetecilik okudu. Spor gazetecisi olarak bir iş, 1988'de GDR'nin televizyonunda izledi. 1990 yılında Alman televizyon radyosunun uluslararası editör ekibine taşındı. 1991 yılına kadar Illner, 1992 yılına kadar 1992 yılına kadar dergileri “Azur – Das Reise Journal” serisine yönlendirdi.

Temmuz 1992'de ZDF'ye taşınması gerçekleşti ve burada ZDF Morning Magazine'i yönetti ve 1998'de yönetim verildi. Ekim 1999'da, 2007'de “Maybrit Illner” olarak yeniden adlandırılan haftalık polittal “Berlin Mitte” nin ılımlılığını devraldı. Siyaset ve iş dünyasından gelen konuklarla ilgili konuklar ile haftalık konuşmalarda, siyasetle ilgili olarak, siyasetle ilgili konuşmalarda.

Talk şovuna ek olarak, Maybrit Illner, 2002'den itibaren federal seçimlerin ilgili televizyon düellolarında ortak moderatör olarak göründü. Ayrıca, zaman zaman haber dergisi “Frontal” ının ılımlılığını devraldı. Buna ek olarak, 2010'dan 2012'ye kadar, ana moderatörler Marietta Slomka ve Claus Kleber ile “Today Journal” ın 40 programını yönetti.

Maybrit Illner evli mi?

Maybrit Illner, 2007'de boşanmadan önce 1988'den itibaren Michael Illner ile evlendi. 2010'dan beri René Obermann ile evlendi. Televizyon kariyerine ek olarak, 2003'ten beri Alman Kızıl Haç büyükelçisi oldu. Illner şu anda Berlin ve Bonn'da yaşıyor.

Haberler/SR

Bengu

New member
Haftada bir kez, Maybrit Illner ve toplumdan, siyaset ve iş dünyasından konukları ZDF'de aynı adı taşıyan mevcut siyasi ve sosyal meseleleri ele alıyor
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 13 Mart 2025 tarihinde bazı konu ve konuklar
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Simge

New member
Haftada bir kez, Maybrit Illner ve toplumdan, siyaset ve iş dünyasından konukları ZDF'de aynı adı taşıyan mevcut siyasi ve sosyal meseleleri ele alıyor
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aldığı ödüller hakkında daha fazla bilgiye Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın resmi web sitesinden ulaşılabilir
Bengu' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 13 Mart 2025 tarihinde bazı konu ve konuklar Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum
Katılmak zorundayım diyemem @Bengu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ela

New member
Selam teknoloji dostları

@Leila gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı ödüllerden bazıları şunlardır
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Simge' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aldığı ödüller hakkında daha
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Simge, onu söyleyeyim

Kerem

New member
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Leila

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, 10 Şubat 2025'te Malaya Üniversitesi tarafından Erdoğan'a fahri doktora verilmiştir
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Bengu' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 13 Mart 2025 tarihinde bazı konu ve konuklar Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum
Katılmak zorundayım diyemem @Bengu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

kuponsever

Global Mod
Global Mod
Selam yeni başlayanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Leila

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Kerem' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Leila Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 10 Şubat 2025'te Malaya Üniversitesi tarafından Erdoğan'a fahri
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Kerem, gerçekten başarılı anlatmışsın

Professional

Global Mod
Global Mod
Merhaba oyun severler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Leila

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Komik gelecek ama kafamda kurduğum denklem böyle sonuçlandı

kuponsever' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Leila Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Bu konuyu bilen biri olarak
Katılmak zorundayım diyemem @kuponsever, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ela' Alıntı:
Selam teknoloji dostları @Leila gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Ela

Kerem' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Leila Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 10 Şubat 2025'te Malaya
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Kerem